Tagság és tagsági díj

2012-től programjainkon elsősorban a regisztrált,  tagok vehetnek részt.

Jelenleg az EVVK-nál 3 típusú tagság van

Alapító tag

Ez úgy gondoljuk valószínűleg nem szorul magyarázatra. Jogai megegyeznek a rendes tag jogaival.

Rendes tag

Az egyesületi munkában részt venni kívánóknak, akik szavazati jogukkal aktívan részt kívánnak venni az egyesület munkájában életében.

Pártoló tag

Akiket nem érdekel a háttér, leginkább programjainkon kívánnak részt venni, azoknak megfelelő lehet a pártoló tag. A pártoló tag jogai csak annyiban térnek el a rendes tagtól hogy közgyűlésen megjelenhetnek, de szavazati joggal nem rendelkeznek.

Jogfenntartás

A tagságnak van még egy ún. jogfenntartó típusa. Ha a fenti tagok bármelyike, akik nem tud, vagy nem akar valamelyik évben részt venni programjainkon, annak jogfenntartó tagdíjat kell fizetnie Jogfenntartó tagok csak ez egyesületi belföldi ingyenes programokon vehetnek részt.

 

Tagdíj fizetés módja

A tagdíjak fizetése évente max 2. részletben lehetséges:

  • Postán, rózsaszín csekken
  • Átutalással
  • küldött otp-s csekken.
  • Kp-ban a közgyűlésen.
  • 2012 –től nem lehetséges a tagdíjat E-pénztárból finanszírozni
  • Teljes tagdíj vagy annak hátraléka az egyes programokra való jelentkezéskor, a tagsági kérelemmel egyidőben, de legkésőbb augusztus 01-ig esedékes. Célszerű a programra jelentkezéskor kifizetni Nevezeési díjként.
  • A tagdíj az alapító, pártoló, rendes tagság esetében azonos 6000 Ft/év (vagyis 500 Ft havonta)
  • A jogfenntartó tagdíj egyenlő az éves tagdíj 1/6-ával (vagyis 2 havi tagdíjjal jelenleg 1000 Ft).

Befizetés határideje A tagdíj mértéke:

Azonos évben a jogfenntartó tagdíj beleszámítható az éves tagdíjba, ha valaki meggondolná magát (vagyis ha év elején fizetett 1200 Ft-ot akkor év közben már csak 4800 Ft-ot kell fizetnie)

 

Új tagok

Akik úgy döntenek, hogy kívánnak hozzánk csatlakozni és/vagy programjainkon részt vesznek azoknak kérelmezzék tagi felvételüket az EVVK–ba. A tagi felvételhez szükséges kérelem formanyomtatvány, valamint alapszabály letölthető honlapunkról. Az EVVK a belépőktől a tagdíjon felül 500 Ft ügyintézési költséget kér (amolyan regisztrációs/ adminisztrációs díj féle). Gyermekek belépési nyilatkozatát a szülő írja alá azzal, hogy hozzájárulását a gyermek tagsága tekintetében rávezeti a kérelemre. A darab évre is ki kell fizetni a teljes éves tagdíjat. Jogfenntartó tagdíjat nem lehetséges a belépés során fizetni.

A tagi felvétel elfogadásáról az egyesület elnöksége dönt. Elfogadás esetén a belépési nyilatkozatot záradékolja és visszaküldi.

Kilépés és szünet

Amennyiben klf. okok miatt nem kívánsz tagunk maradni úgy kilépésedet írásban kell bejelentened. Ez esetben nincs mód a tagdíj időarányos vagy teljes visszafizetésére, nyilván ezt a tényt mérlegelni szükséges a belépéskor. Amennyiben tagságodat szüneteltetni kívánod, ezt szankció nélkül –legtovább egy évig teheted meg, ezután tagságod megszűnik. Újból belépni természetesen lehetséges, azonban az ügyintézési költség ekkor ismét játszik. Ezt elkerülendő javasoljuk, tagfenntartással szíveskedj élni. Egy évre az 1200 Ft nem sok. Téged plusz költségtől, bennünket pedig plusz adminisztrációtól kímél meg.

Ennyi…


Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás