Holland vasút - vonalkód


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy az NS Holland Vasút hálózatára FIP szabadjeggyel történő utazásoknál az alábbi változások lépnek életbe.

A Holland Vasút vasútállomásain folyamatosan vezeti be a kapuzárat. A vasútállomásaikra történő ki- és belépéshez a mai naptól vonalkód szükséges.

A vasutasok nemzetközi jegyfüzetével Hollandiába utazók utazásukhoz ún. vonalkód szelvényt kapnak, amellyel jogosultakká válnak a holland vasút állomásaira történő belépésre, illetve onnan való kilépésre. A szelvény azték kóddal ellátott, amelyet a vonalkód beolvasóval kell kezelni az állomási kapuk kinyitásához. A vonalkód szelvény önmagában nem jogosít fel utazásra, az kizárólag az állomási kapukon történő átjutásra szolgál. A vonalkód szelvény az első felhasználástól számított 3 hónapig érvényes és igazodik az NS szelvényen kézírással kitöltött érvényességi mezők (4X48 órás) érvénytartamához. A vonalkód szelvényen található használati útmutató szerint nyithatók az állomási kapuk. Abban az esetben, ha a vonalkód leolvasó nem működik, akkor az állomási személyzettől kell segítséget kérni. A vonalkód szelvény a FIP menetjegyfüzetbe nem kerül befűzésre, így azok megőrzésére az utazás során fokozottan ügyelni kell.

Azon nemzetközi utasok részére, akiknek menetjegye (nem FIP szabadjegyfüzet) nincs ellátva vonalkóddal, részükre a vonaton a holland jegyvizsgáló adja ki az állomási kapuk nyitásához szükséges ún. KeyCard-ot.

Érvényes: 2014. augusztus 28-tól


Keresés

fészbuk szociál

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás