06.21 Szicília + Málta az év strapatúrája>>

Valletta, +36309634325, info@evvk.hu
Információ

(kód: 18sic_malt )

Szicília + Málta az év strapatúrája

Kezdődik: 2018. június 21. , befejeződik: 2018. július 2.

#2018 leghosszabb túrája, #tengernyi látnivalóval #Rómától Vallettáig #dél

Mi ez egyáltalán? Hosszabb időtartamú túra, általában vonaton alvással. Különösebb felkészültséget nem igényel.

Mit ad nekem? Az idei év leghosszabb túráját elsősorban nyughatatlanoknak ajánljuk. Sokan vannak, akik nem bírnak egy hétig pihenni, nekik szánjuk ezt a kombó túrát. Választásod szerint Szicíliában bolyonghatsz, Taorminában, Cataniában, Szirakúzában világhírű történelmi emlékek között vagy pihenhetsz pár napot, mielőtt az új úticélt Máltát meghódítod. Áthajózva a lovagszigetre, Európa új arcát láthatod. Erődök, sziklaszirtek, az afrikai és brit kultúra határmezsgyéjén.

Ajánljuk: fotósoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak, mozgalmas túrákat kedvelőknek, családoknak (gyermekkel külön kedvezménnyel)

Nehézségi fok: 5 , napok / szálláséjek száma: 12/ 12 6

9Gyülekező helye és időpontja: Budapest-Keleti Pu. 2018. június 21. 12 óra 40 perc

Kérjük, ne késsetek! Akinek van EVVK-s pólója, kérjük, hozza magával. (Akinek még nincs, jelentkezéskor megrendelheti drapp, sárga, kék színben 900 Ft + postaköltségért.

Tartja/vezeti : Balog Imre

Költségvetés avagy mennyibe kerül: Kérjük még a JELENTKEZÉS ELŐTT SZÍVESKEDJ ÖSSZESZÁMOLNI a költségeket. Az összköltség választott elemektől függően értelemszerűen változik (tehát drágább szállás esetében nyilván több lesz a vége). Ezen felül, tartalékról is gondoskodni szíveskedjetek, ez kb. a túra teljes költségvetésének 50%-a. Külföldi túrák esetén min. további 50-100 EURO/fő vagy hitelkártya! Az EVVK kölcsönt biztosítani nem tud, a határon költőpénz felmutatását kérhetik.

Útvonalterv: Budapest - Wien - Róma - Taormina - Letojanni - Siracusa - Catania - Valetta -Gozo - Mdina - Comino - Valetta -Catania - Messina - Róma - Wien - Budapest

Szükséges (szabad)jegyek: ÖBB: dolgozónak, családtagjának, élettársának, nyugdíjasnak jár a szabadjegy. FS: dolgozónak, családtagjának, élettársának, nyugdíjasnak és családtagjának jár évente 1 szabadjegy. Nem vasutasoknak javalljuk a repülőt, egyébként kb. 80 000 Forinttól+csomagdíjtól elérhető a jegy. Nyugdíjas családtagjának kb. 130 EURO-ba kerül az 50%-os FIP jegy az osztrák szakaszra. A Catania Málta hajóval kb. 100 Eur/fő o.v a nevezési díj tartalmazza.

Vasúti pótjegyek: Az RJ vonatokra az ÖBB szakaszon napi 10 Eur/nap pótjegy vásárlását kérhetik. A RJ vonatok kiválthatóak (régiós vagy Expressz vonatokkal), így amennyiben nem kivánsz RJ vonattal utazni (pl. családok) kérjük jelezd jelentkezéskor. Az Olasz IC/ICN vonatokra 5 Eur pótdíj megfizetését kérhetik. Kérjük hozd magaddal.

Okmányok: Személyi igazolvány kártya vagy a hazautazástól számított 3 hónapig érvényes útlevél.

Couchette/fekhely: Az éjszakai vonatokra kb 32-35 Eur/fő/út áron elérhetőek. Cattania -MÁLTA hajóútra kb. 50-100 Eur/személy/út kerül a hálófülke . Amennyiben ilyen igényed van, jelezd jelentkezéskor.

Helyfoglalások: A helyfoglalások standard helyekre vonatkoznak (1 fő=1 hely). Amennyiben – minőségi megfontolásból - foglalásodat Magad kívánod intézni, kérjük, tüntesd fel ezt a részletes kondíciós listán a jelentkezéskor. Ez esetben a jegy díját a helyszínen visszatérítjük a nevezési díjból. Az egyesület nem garantálja ablak melletti, elsőbbségi beszállás, egymás mellé szóló, valamint prémium helyek megváltását. Couchette elérhetőség függvényében áll rendelkezésre.

Szállás: Olaszországban Taorminától nem messze, 4 ágyas stúdió (1 légtérben a konyha és hálórész). 2 ágyas kérésre! Máltán 2-3 személyes szobák konyha használattal. Hűtő használat korlátozásokkal.

Lakás, vagyis konyhával és fürdőszobával felszerelt. Általában 2-8 fősek. Hálótársat neked kell kerítened. Általában lakóövezetekben. (Bejelentkezés 17:00 h /Kijelentkezés 10:00)

Part: Szicilián kevert, lávaköves part (3-4 centiméter átmérőjűek a kavicsok). A parton itt-ott van kisebb homokos sáv is. Fürdőszandált, olcsó papucsot hozzatok magatokkal! Máltán köves part van azonban jellemzően ez szigetjáró túra így kifejezetten fürdős napot nem szervezünk.

Választhatók: Csomagmegőrzők, couchette, napozóágy, helyi transzferek díjai, belépők,

Csomagmegőrzők: 5 - 12 EURO/CSOMAGONKÉNT, ALKALMANKÉNT! Kérjük megfontoltan válasszatok csomagot (1 nagy csomag javallt/család)! Ne adjatok be rekláémszatyrot, ne kössétek össze a csomagokat, mert megszámolják és kiszámlázzák!

money Díjak 1 főre:

figyelemNevezési díj:

Jelentkezéskor fizetendő (befizethető postán: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u.5. vagy átutalással: OTP 11732071-20033978) és nem visszatérítendő, a komp és helyjegyek árváltozásából fakadóan változhat!! Tartalmazza a lebonyolítással, az egyesület működésével kapcsolatos költségeket, a szükséges helyjegyek díját (adott esetben), a tagdíjat, valamint a túravezető költségeit. A szállásdíj értelemszerűen a szállás díját/költségét tartalmazza (ahol elérhető). A nevezési díj nem tartalmazza a járulékos költségeket (4. oszlop) és a transzferek díjait. Valamennyi díjat a felmerülés helyszínén kell fizetni (pl. szállásdíjat, belépők, menetjegyek, esetleges ÖBB vagy FS vonaton fizetendő pótdíjak, közvetlenül a szolgáltatónak).

articles Leírás:

Kezdés v. Indulás / Járatszám: 2018. június 21. 13:40 RJ66

2018. június 21 Budapest

Átszállás Bécsben. Szabadidő alkalmával a túravezető vigyáz a csomagokra. -

Indulás az esti órákban Olaszország irányába. Csomagokra mindenki fokozottan ügyeljen. Az osztrák szakaszon valamint az olasz határon igazoltatások várhatók, (Személyi Igazolvány érvényességét ellenőrizni!!!)

2018. június 22 Róma

Délelőtti érkezést követően csomagokat az állomás csomagmegőrzőjében helyezzük el. Hosszú ruhát templomokhoz, műemlékekhez mindenki szíveskedjen hozni. Olaszország fővárosa, Lazio régió központja, a hajdani Római Birodalom központja. Az ország legnagyobb és legnépesebb városa 2,7 millió lakossal.Története több mint két és fél ezer évet ölel fel. 2007-ben Róma volt a világon a 11. és az Európai Unióban a 3. leglátogatottabb város, továbbá a turisták legnépszerűbb olaszországi célpontja. Az UNESCO Világörökség része. Múzeumai és műemlékei, mint pl. a Colosseum a világ 50 leglátogatottabb turisztikai célpontjai között van.

Első megálló a kora keresztény St. Maria Maggiore templom, különleges kazettás mennyezetével.

A Colosseum (12 €EURO az összevont belépő, amely a Fórumra és a Palatinumba is érvényes) egy impozáns amfiteátrum, a Palatinum, viszont a császárok lakhelye volt. Foro Romano az ókori város központja, a Pláza volt.

Pantheon egy templom, melyben Rafaello Santi emlékhelye található, a templom, mely építése után évszázadokkal később keresztelkedett meg.

A Trevi kút, meglátogatásakor mindig legyen apró nálad.

A csodaszép barokk műalkotástól néhány lépés csak a Piazza di Spagna. Az innen emelkedő barokk műalkotás a különleges Spanyol Lépcső. A kiadós túrát követően az állomásra visszatérve, szabadprogram vásárlással.

Állomáson rövid szabadprogramot követően, a csomagokat kivesszük a megőrzőből. Átutazás az esti órákban Róma Tiburtina állomásra. Indulás Villa S.Giovanni irányába az éjszakai vonattal.

2018. június 23 Taormina

Kora reggeli érkezést követően átszállás a Messinába induló kompra. (Akik couchette-t igényelnek, direkt vonattal utazhatnak Taormináig kb. 35 Eur/fő). Sziciliára érkezést követően átgyaloglunk messinai vasútállomásra, (kb. 600 m) ahonnan helyi vonattal utazunk Letojanni felé. Érkezés a délelőtti órákban. Csomagot a szálláshelyen hagyjuk. A szobák elfoglalása 17 órától lehetséges.

A tenger felett egy hegy nyúlványán fekszik a hosszan elnyúló festői kisváros, amelynek teraszairól pazar kilátás nyílik a tengerpartra. A 19. sz. óta népszerű turista célpontot a vasútállomásról, hegyi túra keretében közelíthetjük meg (taxi: kb. 5 EUR/fő). A túrát minden egészséges ember tudja teljesíteni (hossza 2000 m szintkülönbség 300 m). A hegymenet után a városkában Dóm a Főtér, és a világhírű Csontváry Amfiteátrumot tekintjük meg, melynek háttereként az Etna szolgál (8 €). Szabadidőben este is érdemes átugrani ide, mivel sok, -bár nem túl olcsó- ajándék-vásárlási lehetőség van.

Este - bejelentkezés után - a szálláson. Ekkor a túravezető tájékoztatót tart az elkövetkezendő időszakról, valamint a szállásdíj is ekkor aktuális.

2018. június 24 Siracusa

Indulás a reggeli órákban. Szükséges felszerelés: naptej, túracipő, kalap. A város elsősorban antik és archaikus leleteiről, műemlékeiről híres. Világhírű nevezetességei: Apolló temploma, Municipio, Dóm, Archeológiai Múzeum (5 €), Pallazo Bellomo (8 €), Aretusa szökőkút, S Lucia temploma, Gimnasio Romano, Santuario della Madonnina. A Neapolisban: Amfiteatro Romano, Ara di Lerone, Orecchio di Dionisio, Teatro Greco (10 €). Valamennyit egy kiadós gyalogtúra keretében lehetséges meglátogatni.

Este a szálláson.

2018. június 25 Catania

Kijelentkezés a kora reggeli órákban. Indulás a reggeli órákban vonattal Catania irányába. Érkezést követően a csomagokat a vasútállomás csomagmegőrzőben helyezzük el (8-10 Eur). Egy kelet - szicíliai reggel felkel, majd felnéz az Etnára és ha füstöl, akkor minden a legnagyobb rendben van... A város Szicília Nápolya, részben hatalmas kikötője, részben közbiztonsága miatt. Ennek ellenére megér egy félnapos sétát, Főtere a bazalt elefánttal, és a világhírű Dómmal /katedrálissal. Ennek szegletében található az autentikus piac is, melyet szabadidejében ne hagyjon ki senki. Amúgy a város fénykorában igen sokk barokk palotával, villával gazdagodott, a hátsó utcákban elveszve, remek fotótémák ezek. Továbbhaladva, nyitvatartása mellett is könnyen túlhaladható a Római Amfiteátrum, melyet lakóházakkal és egyéb épületekkel teljesen beépítettek. A Chiesa di San Nicolo l'Arena méltánytalanul mellőzött, ámbár a régió legnagyobb temploma. Érdemes időt szánni kriptájára, kolostorudvarára. Ez a napi gyaloglás legtávolabbi pontja...

A túra végeztével utazás taxival a kikötőbe, (kb. 3 Eur/fő). Indulás az esti hajóval Málta irányába. Szükséges felszerelés: kis takaró, felfújható párna.

2018. június 26 Valetta

Érkezés a reggeli órákban. Szállás megközelítése tömegközlekedéssel lehetséges, (jegy 3 Eur). A csomagokat a szálláshelyen hagyjuk, majd utazás Valettába. A szobák elfoglalása 17 óra után lehetséges. Este a túravezető tájékoztatót tart az elkövetkezendő napokról. A szállás díj is ekkor esedékes.

"Valetta, Málta egyik fő látványossága. Ez egy gyönyörű történelmi város, amely számos mozifilmben és tévésorozatban feltűnik. Az UNESCO Világörökségi Listájának részeként a városban számos történelmi épület fennmaradt, köztük a városfal. a sakktábla szerűen szimmetrikus ódon utcák gyalog bebarangolhatóak. A séta során érinthető : Sant’Elmo-erőd, Szent János katedrális, Grand Master’s Palace, Old Bakery Street. A felső Barakka kertekről szuper rálátás a Nagy kikötőre, ahova lifttel lehet leereszkedni (kb. 1 Eur retúr), ami tele van színes ajtós házakkal, üzletekkel. Idő függvényében lehetőség van további három középkori város, meglátogatására. Ezek a legenda szerint Málta legősibb városai. "

Este a szálláson.

2018. június 27 Gozo

Indulás reggel tömegközlekedéssel, (busszal, hajóval) a másik szigetre.

"Gozo dimbes-dombos tájait, rejtett öblök, hatalmas barokk templomok, apró falvak, bájos, szépen rendbehozott farmházak teszik igazán változatossá.

A szigetre komppal lehetséges eljutni (kb.: 10 Eur retúr/fő), ott busszal nézzük meg a nevezetességeket:

A fővárosból Victoria Katedrálisából Citadellájából csodálatos kilátás nyílik a városra (Discover GOZO jegy: 13 Eur).

A túra egyik legérdekesebb állomása Xaghra, ahol a több mint 5000-éves Grantija-templom található. Ezen épületegyüttes öregebb, mint az egyiptomi piramisok!

Tovább buszozva a sziget délnyugati részén van Dwejra, ahol látható a legszebb sziklaképződmény, itt találjuk a ""belső tengert"". A legjobb fotóttémák itt találhatóak, (idő függvényében motorcsónak bérlése lehetséges).

Alternatív időtöltés, a sziget átellenes oldalán a Ramla-öböl homokos tengerpartjan javallt. Gozo legnagyobb homokos strandja, nevének jelentése “vörös strand”. Valóban kicsit vöröses, narancsos színű a partot borító finom homok.

Az idelátogatóknak újfent jó program lehet a Calypso-barlang látogatása. "

Este a szálláson.

2018. június 28 Mdina

Indulás reggel tömegközlekedéssel. "Mdina városába busszal lehetséges eljutni, mely egy masszív, aranyszínű kőfallal körülvett város. A település a középkorban az ország fővárosa szerepét töltötte be. Az idelátogató garantáltan visszacsöppen az időben, ahogy a hangulatos szűk kis utcákban a kőépületek között sétálgat. A Szent Pál téren, Mdina főterén magasodik a Szent Pál társkatedrális (a Vallettában található Szent János katedrális társa). A Bástya tér, a városfal legmagasabb pontja, körbe tekintve gyakorlatilag egész Málta belátható. Következő megálló Rabat, melynek neve külvárost jelent, mivel a középkorban Mdina külvárosa volt. Rabat fontos keresztény emlékhelyekkel büszkélkedik, mint például a Szent Pál-barlanggal, a Szent Pál- és a Szent Ágota katakombával. Idő függvényében látogatható Ta Qali, egy kézműves falu, ahol a helyi kézműipari termékek készítőivel: üvegművesektől, ezüst filigree mestereitől apróbb ajándékokat is vásárolhatunk. "

Este a szálláson.

2018. június 29 Comino

Indulás reggel tömegközlekedéssel, (busszal, hajóval) a másik szigetre. The Blue Lagoon (Kék Lagúna) Comino (Hajójegy kb. 10 Eur retúr) legszebb strandja, az a fajta, amit a képeslapokon látunk viszont. Kristálytiszta tengervíz és hófehér homokos part. Csodálatos vízi élővilággal büszkélkedhet ez a tengerpart is, színes halak, tengeri barlangok. Snorkelling, a pipás búvárkodás pont ezért ilyen népszerű itt, mert rengeteg “lent” a látnivaló.

Egy viszonylag könnyű, 7 km-es túrával körbe lehet járni a környéket.

Igény lehetséges a Hal Saflieni-i hipogeum látogatása, a világ egyetlen őskori földalatti sírtemploma. A templom sziklába vájt termekből, kamrákból és kanyargós folyosókból áll. A Tarxien templomok a legnagyobb és legjobb állapotban megőrzött őskori kultusz helyek Máltán, melyek négy megalitikus épületből állnak. A Tarxien Templomok régészeti területe egy könnyed sétányira van a Hal Saflieni Hypogeum-tól.

Este a szálláson.

2018. június 30 Valetta II

Kijelentkezés a reggeli órákban. Indulás a reggeli hajóval Catania irányába. Visszaútban elsősorban a repülőt javasoljuk (ld.: Málta túra leírás).

0

A nyári menetrendtől függően, átszállás az esti órákban Róma irányába, (Couchette 35 Eur).

2018. július 01 Roma Termini

Érkezés után szabadprogram. Termini az 1862-ben megnyílt vasúti fejpályaudvar, egyike az ország 13 legforgalmasabb pályaudvarának, így a Grandi Stazioni üzemelteti. Napjainkban számos olaszországi és nemzetközi vonat végállomása. Vonatok indulnak innen Párizs, München, Genova, Bázel és Bécs felé. Nevét a főépülettel szemben található Diocletianus termái ókori épületegyütteséről kapta.

Indulás az esti órákban Budapest irányába.

2018. július 02 Budapest-Keleti Pu.

Érkezés bécsi átszállást követően Budapestre a déli órákban. A nyári menetrend még nem áll rendekezésre, ezért +1 napot a hazaérkezésre szíveskedjetek ráhagyni!

-

4Kellékek:

EVVK póló gyülekezőkre: sárga, drapp, kék (új) színben 900 Ft | EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft | EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft | EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft | EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft;

Fontos!!! További teendők

A részvétel további, (vagy amennyiben írásban akarsz jelentkezni) feltételeiért kattints ide>> (jelentkezési lap a részletes kondíciós listában található). Kérjük, többször olvasd el a fenti leírást, és amennyiben kérdésed van, bátran keress bennünket a megadott elérhetőségeken, a megadott időpontban! Addig ne jelentkezz, és ne fizesd be a nevezési díjat, amíg minden kérdésre választ nem kaptál! A túrák jelentős része NEM ismétlődő, így előfordulhat, hogy jövőre már nem lesz. => A befizetés jogcíme csak nevezési díj lehet! Csak a befizetés után lehetséges a jelentkezést benyújtani. Nem fogadunk jelentkezéseket szóban, személyesen és vonalpostán, nem tartunk helyet. Nevezési díjat nem térítünk vissza! Ezért kérjük a Kedves Túratársakat, hogy a nevezési díjat annak tudatában fizessék be, hogy azt visszalépéskor – bármely okból, bármikor léptek vissza – nem áll módunkban visszafizetni!

Aki nem tagja egyesületünknek, kérjük, kezdeményezze felvételét belépési nyilatkozaton>> Új belépők esetén a belépési nyilatkozatot 2 példányban, aláírva, csak postán lehetséges küldeni Cím: EVVK 2220 Vecsés Bokor utca 5. Kérjük, ne küldjetek tértivevényes/ajánlott levelet, mert nehézkes a vidéki postákon az átvétele.

Nevezési díjról mindenki számlát kap. A túrák önköltségesek, valamennyi felmerülő költséget a helyszínen szükséges (a szolgáltatónak) fizetni. A visszaigazolás postai úton is kérhető (500 Ft). Amennyiben a jelentkezésről három héten belül nem kapsz e-mailben értesítést, kérjük, hívd ügyeleti számainkat! Természetesen amennyiben a programot érintő érdemi változás van, úgy arról Téged azonnal értesítünk.

Ld. még: Mit tegyünk, hogy rosszul sikerüljön a nyaralás>>

A díjak és költségek tájékoztató jellegűek, nem tartalmazzák a külföldi utasbiztosítások (bbp) díját! Az elektronikus jelentkezés feltételei a jelentkezés és a dokumentálásban térnek csupán el a papír alapú jelentkezéstől. Amennyiben a fentiek teljes körűen megértésre, tisztázásra kerültek, úgy kattints a jelentkezem gombra. Várjuk jelentkezésedet!

jelentkezem

További tervek 2018-ra: | 2. Úton fesztivál | 2018.évi rendes közgyűlés | Kuba, szivar, rum és napfény, zene | Marokkó Szahara, élményeink | Mit együnk, hogy jól legyünk? | Miért épp Brazília Favelák, dzsungelek, tengerpartok | 10 év négy kontinens; élőben KínábólSzemlőhegyi barlangtúra szezonnyitó | Thaiföld -Malajzia-Szingapúr | Kuba a karibi álomvilág | Alföldi bicajozás | Tatató | Szicíliai szigetjárás | Szicílai tengerpart Letojanni | Szicília + Málta | Róma az örök város | Róma - Velence Classic | Velence | Itália körút classic vonattal | Szicília szigetjárás & Relax LIGHT | Málta | Vasutasnap | Szlovén hegyek, Bled | Postojnai cseppkőbarlang | Horvát tengerpart Pula | BLED + Sasfészek az Alpokban

Kedvezmények (a repülős túrák valamint az expedíciók kivételével):

Akik egyszerre 2 vagy több túrára, vagy febr. 15-ig jelentkeznek, gyermek/diák, családok valamennyi tagja és nászutasok 5 % kedvezményt kapnak a nevezési és a szállásdíjból (adott esetben). A kedvezmények nem összevonhatók! Kedvezményeket az érvényesen jelentkezőknek (fizetés, határidő, jogcím, szükséges nyomtatványok megléte) tud az egyesület biztosítani.

 Elérhetőségek:

Postacím: EVVK 2220 Vecsés, Bokor u. 5. | weblap: www.evvk.hu | e-mail: info_@_evvk.hu | Facebook: EVVK- | Olasz- | Fan club | FIP | Rendezvény klub | Expedíció klub | Vonatjegy, kusett, háló, ülőhely,FIP 50% csoport | Twitter: https://twitter.com/EVVKexplorer | Ügyelet a már bejelentkezetteknek:Szo,V 8-15 h, Cs 15-16 h | vasúti: 06+27-51, mobil: 0630/386-6106 (SMS is) | vonalas: 06-1/516-2751 | OTP Számlaszám: OTP 11732071-20033978 További infók>>

Follow us on Facebook!

Facebook Like Popup by DART-Creations.com
További részletek
  • Total viewing: 1709
  • Type: Magas költségvetésű egyedi túrák
  • Kategória: Strapatúra
  • Lefoglal
leírás:
#2018 leghosszabb túrája, #tengernyi látnivalóval #Rómától Vallettáig #dél
Jellemzők
  • Amenities
  • No amenities
  • Neighborhood
Térkép
infromáció
Írd be a képen látható karakterek az alsó mezőbe!
       
Dátumok
Válaszd ki a túra dátumát : 06.21 Szicília + Málta az év strapatúrája>>
Üres
Elérhető
Nem elérhető
Megtelt
Hasonló túrák

Keresés

Karrier

evvk logoExplorer Vasutas Világjáró Klub Magyarország legnagyobb vasúti szabadidős szervezete túravezetőt keres, hosszútávra, alkalmi munkára (átlag évi 10 munkanap + a csatlakozó hétvégék).

Angol nyelvismeret, utazási gyakorlat szükséges.

Túravezetői, magashegyi túravezetői vizsga, előny.

Vasutasok, kalauzok, pénztárosok, jelenkezését is elfogadjuk, sajnos főállást nem tudunk biztosítani.

Érdeklődni, esténklént: 0630/9634-325

Szakmai önéletrajzokat szíveskedjetek az info@evvk.hu -ra megküldeni.

Köszönjük:EVVK

Kiemelt partnereink

EVVK

sziamaci

iho

 

Kellékek

Rendeld meg még ma!

EVVK póló gyülekezőkre: sárga drapp, kék (új!) színben 900 Ft

EVVK felfújható nyakpárna vonatos utazásokhoz 650 Ft

EVVK alumínium kulacs, karabinerrel a túrákhoz 950 Ft

EVVK nyakba akasztható pénztárca a biztonságért 650 Ft 

 

EVVK extrém túrákhoz túlélő csomag 1000 Ft

 

 

EVVK

szállás